Friday, November 11, 2011

11.11.11 SALIN KULIT LAGI!

warning: its only a date tho unique to some. cuma jgn dok percaya yg karut marut !!

mula2 teringin juga nak salin kulit sekali lagi pada hari nih. tapi dah rasa kurang creative dah la ni - terus paksu maintain saja blog ni macam nih saja. rasa belum jemu lagi dgn kulit yg lama nih.

tapi ada juga orang yg syok dengan tarikh macam ni, buat kenduri kawin pada hari nih. mau pun jatuh pada hari jumaat. kenduri kawin hari jumaat?? mesti ada kaki yg tak pi atau miss sembahyang jumaat hari ni - pasai kena kerja kat rumah kenduri. wallahu-a'lam.

renungan kuliah subuh pagi ni:

berbagai ketagori orang yg akan ke syurga ...
  • ada yg masuk terus bersama nabi dan aulia
  • ada yg terjatuh ke neraka dulu bergantung hisab dosa pahala nya
  • kemudian dijemput keluar oleh orang dari syurga yg mengenalinya
  • dan orang terakhir dijemput keluar dari neraka untuk ke syurga ialah orang yg sekurang2nya ada juga kalimah la-illa-ha-illallah pada diri dia
wallahu-a'lam

2 comments:

merpatisejoli45 said...

:)

CCTVkarachi said...

Incidentally, I like the way you have structured your site, it is super and very easy to follow. I have bookmarked you and will be back regularly. Thank you
CCTV karachi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...