Tuesday, December 18, 2012

JODOH TAK KEMANA

selamat pengantin baru buat pasangan linda & razak

pak tam/ mak tam terima menantu yang keempat bila linda n razak diijab kabul pada 15 disember. pada hari kenduri esoknya ramai sahabat handai mai merai majlis raja sehari nih. tak ketinggalan beradik-beradik dari penang mai awai2 lagi -- quorum penuh!

kata liza, linda dah terkeluar dari kelab depa ... hihhi
dah tentu weh .... kalau dah ada jodoh memang tak kemana !!!

p/s: gambar pengantin nanti kemudian2 ... permisi dulu dong

2 comments:

Anonymous said...

betui betui Pak Su. Hahaha mmg meriah bukan senang nak tgk pak menakan dgn mak menakan semua nak mai satu satu majlis.

Pak Su pun nampak muda mcm awal 50an segak hensem mcm tom selleck lagi cuma tang perut ja, prosperous. Mak Su pun sama tak berubah. Anyway kalau kami terlepas pandang la..kami nak ucap in Advance HaPPy Birthday, semoga ALLAH SWT memberi kesihatan yg baik, ceria, rezeki yg melimpah ruah. Kalau boleh tu jenguk2 la bayan lepas noooo, baru ni "anakonda" dok buat pot pula ada org nampak dia dok melintas dr rumah makcik p seberang jalan, yg seberang jalan pula "rumah" dah kena kemas dek banglo & kondo mewah 500ribu -> 1.5mil sebiji. Duit EPF pun tak lepas nak beli kondo 500ribu heheheheh.

Kalau susah susah sgt lepas pencen dok kat Mekah laa jaga pintu masjidil haram ka, cuci tpt ibadat wanita di masjid nabawi ka. Berkelana. Nak buat rumah pengasih warga emas pun ok gak. Betui tak.

aini shahroni said...

hehe..
btul2..
klo dah jodah x kemana..
^___^
salam perkenalan..

from ::Arkitek Hati::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...