Friday, September 04, 2009

TARAWIH DAN TADARUS

D

ah 14 malam dah kita bertarawih. dan paksu bertadarus di masjid al-ghufran. macam pi class balik, alhamdulillah. tapi masih dok kena tegoq dgn ustaz kalau bunyi tanda tak betui. lepas tadarus kami bertamjidul - kala mul qadii mullaa yu mallu sama 'u-hu. masih evergreen lagu tamjidul nih.

sejak pencen ni paksu dok meneras baca quran, dgn berbagai lagu. last last paksu dapat sikit2 (tak la macam dia betui2) ikut lagu abdul rahman al-sudais imam mekah tu. pls visit quran explorer untuk dengar bacaan imam tu. you tube pun ada.



met bertadarus dan selamat berbuka puasa. maaf zahir batin.

p/s: raya ke3 ni. belum lagi diputuskan dimana kita nak beramai. harap2 jadi dirumah pak tam kut.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...