Wednesday, September 27, 2006

THIS IS MY CARD

sehari belum posa nina pulang dari kl. dia saja2 suka pulang nak mula posa sama famili di sini. mana tak seronok kan? pulang berposa sama famili. emak dia sama adik2 dan abang dia sama2 tumpang gumbira berposa dan buka posa beramai2.

lepas buka posa nina banyak bercerita tentang kerja dia di kl. di MFM -manhattan fish market. sebelum ni paksu tak pernah dengaq pun restoran nih. jadi dah masuk 10 bulan dia kerja di situ. dan dia dah mula ditugaskan sebagai trainer. kena travel sakan. hampir kesemua outlet dia kena visit, dah sampai ke johor & singapore. kerja apa pun memang teruk sidik pada mulanya. tapi kalau dah minat tu yang teruk pun akan jadi senang dan interesting.

sebelum pulang ke kl, nina sempat tinggal namecard dia kat paksu. unik juga namecard dia. boleh buat bookmark ... hihhi.


p/s: biar unik banyak menafaat

6 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum & Selamat Berpuasa semua...'latest' info dari Mak Cik & Mak Lang, Raya Gathering kali ni bukannya pada Hari Raya ke-3, tapi Hari Raya ke-5 (hari Sabtu) kerana nak d adakan sekali kenduri Aqiqah utk puteri Irwan, Nurul Yasmin...perubahan dari hari 3 ke 5 oleh sebab yg tak dpt d elakkan, segala perubahan akan d beritahu kelak. Sekian, Info Ijat dari Bayan Lepas - 1.21 pagi.

Anonymous said...

Moderator De PakSu...pasai pa tak boleh nak send thru ShoutBox?? Tension nyerrr...Taip punya la panjang berjela2...hampeh betoi tak bleh nak 'Shout!!'dkat Web URL sebelom ni Ijat boh email ok,la nak buat tk bleh plakkk, terus appear STOP SPAM...pasai tu yg trpaksa masukkan dlm komen tu...mentang2 la takdak fotopages,blog sendiri...huhuhuhuhu...

PakSu said...

k ijat ... bila dah confirm nanti kita buat grand invitation kepada semua di blogpaksu nih. amacam? orrite tak?

hirda said...

Nina kerja dgn MFM ka?? Laaa...hirda selalu pi mkn kat sana. Fav tempat makan tu..seafood.
MFM yg selalu kami pi makan kat IOI & Pyramid.

Anonymous said...

K.Pidah-assalamualaikum. Nina kerja kat MFM mana, mesti dalam pejabat kut... so Hirda tak jumpalah masa pi makan. Anyway,kat mana nak dapatkan directory email Hirda, Heli, Nina... yang Ijat punya tu K Pidah tak berani masuk takut orang lain pun dapat sama email kita. My email faridaharyani@yahoo.co.uk Just say hello so that I can keep your email add. dan tolong letak your names sekali, lani dah veteran dah..Thanks.

0124036165 said...

16 sept., betting 9 lubang di dublin club, karangan,kulim,kedah. 1 lubang 1,000 ringgit. handikap 10 ke bawah saja. minat? boleh lah sms

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...