Monday, July 03, 2006

FOTOPAGES


sebenarnya foto di sebelah nih diambil oleh lili masa dia makan angin dulu. gambar2 dia dengan nina makan angin dulu dah pun terdelete masa buat posting nih. jadi need some time to repair lah.

paksu dapat email dari hirda. dia ada fotopages dia sendiri. maybe dia boleh share foto dia disini. once dapat green light dari hirda, mungkin paksu akan buat link dan post di blog ni.

kepada yang lain2 tuh ..... jangan lupa respond/ buka2 mulut mai kat paksu. boleh kita cerita/ or heboh2 pasai family kita nih.

till next time.

p/s:
fotopage hirda cukup menarik. tak caya buka tengok. banyak sungguh foto dia. tanx hirda.

sempena bertambah sorang lagi cucu paktam ibrahim, ZULHAIMY namanya ... paksu ucapkan welcome to the familyblog. zulhaimy or haimy dilahir pada 23-june-2006 anak ke-3 kepada nurhelly & zairin. fotonya di bawah nih ....


zulhaimy (bdate 23-6-2006) bersama abang sulungnya zulhaziq

4 comments:

Hirda Ibrahim said...

Hiya Paksu...
menarik gak ada blog family ni. Buleh letak update cerita2 semua. Hirda punya fotopage tu saja je Hirda buat. Ala2 mcm album + diari le gak. Banyak activity family Pak Tam je la.
my fotopage http://hirdajane.fotopages.com

Paksu nak load pic baby dlm tu ambil la. U got a green light from me. Nothing personal pun. :)

Anonymous said...

http://www.efenem.blogspot.com/
Ni blogspot Faiz, dia baru balik ke Malaysia tadi. kak pidah kat York UK 1-9July 2006. Kak Pidah

Weitblick des Denkers (Vision of a thinker) said...

meh buat link... :)

Weitblick des Denkers (Vision of a thinker) said...

meh buat link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...